Om TBN

TBN totalløsninger har mere end 6 års erfaring inden for totalentrepriser i private boliger og erhvervsbyggeri. I 2017 etablerede vi TBN totalløsninger med det formål at integrere forskellige fagområder i én virksomhed og tilbyde løsninger, hvor man kunne købe og få installeret et nyt køkken i samme køb. Denne tilgang har vi fortsat med og glæder vores mange kunder over hele landet.

Vi lægger stor vægt på, at byggeprocessen, uanset om det drejer sig om store eller små projekter, skal være en behagelig og positiv oplevelse for vores kunder. Vi ønsker, at du kan være til stede i alle faser af byggeriet uden at skulle bruge unødig energi og fritid på at koordinere forskellige opgaver. Vi tager os af at binde enderne sammen som en naturlig del af projektforløbet ved at planlægge og disponere de forskellige kompetencer bedst muligt i takt med deres involvering i projektet.

Nøgleelementerne for at sikre det perfekte slutresultat er planlægning, timing, økonomi og kvalitet i udførelsen. Vi garanterer for disse detaljer, fordi vi skaber løsningen uden at involvere andre.

Vi er dedikerede til at levere totalløsninger, hvor vi tager os af alle aspekter af byggeriet og sikrer, at alt forløber gnidningsfrit og i overensstemmelse med dine ønsker og behov. Vores mål er at skabe en problemfri proces og et perfekt resultat, som du vil være tilfreds med. Kontakt os

Om TBN
Book et møde
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skriv dit navn