Malere

Tror du, at TBN Totalentreprise kunne være det helt rette malerfirma i København, når du skal bruge en prisvenlig maler til din næste opgave? Vi hjælper med alt fra maling af en flyttelejlighed til maling af et nybyggeri.

Maler i København og Sjælland

Vi forventningsafstemmer altid

Opfølgning fra start til slut

Bygger på faglig stolthed

Vores kunder anbefaler os

Malere i København og omegn

TBN Totalentreprise er det rette valg, når du leder efter en maler i København og omegn. Vi har mange års erfaring med alle former for malerarbejde, både indendørs og udendørs. Med vores team af faguddannede malere kan du trygt overlade din maleropgave i vores hænder. Vi er stolte af vores fag og har respekt for hver enkelt kundes ønsker – det er vores tilgang til enhver opgave, for hos TBN Totalentreprise er der kun én ting, der betyder noget: 100 % kundetilfredshed.

Indendørs malerarbejde
Når vi udfører indendørs malerarbejde, omfatter det typisk maling af vægge, lakering af flader og opsætning af filt, væv eller tapet, og meget mere. Det inkluderer også maling af vinduer, karme og lister, som kræver stor præcision og den rette maling for et flot resultat. Når vi maler indendørs, er det også vigtigt at tage hensyn til rummet, der skal males.

Hvis det er et badeværelse eller andre vådrum, bruger vi eksempelvis en type maling, der kan tåle høj luftfugtighed. I et køkken, en entré eller et andet rum, hvor væggene kan blive snavsede og skal aftørres ofte, vælger vi en type maling, der kan modstå det. Når du hyrer vores professionelle malerfirma som TBN Totalentreprise til at udføre det indendørs malerarbejde, behøver du ikke bekymre dig om valg af materialer eller opsætning af glasvæv, filt eller tapet. Det klarer vi gerne for dig, når du har besluttet, hvad der passer bedst til din bolig.

Udendørs malerarbejde
TBN Totalentreprise udfører også alle former for udvendigt malerarbejde, når du har brug for en maler i København og Sjælland. Det betyder, at du trygt kan overlade opgaver som maling af vinduer, døre, facaderenovering, og opfriskning af udendørs træværk til os. Vi har den nødvendige ekspertise samt det bedste udstyr og materialer på markedet til at udføre professionelt malerarbejde, når du har brug for en malermester i København. Udover selve malerarbejdet yder vi også rådgivning som en fast del af vores løsninger, så du nemt kan vedligeholde træværk, karme, stakit osv. i fremtiden.

Uforpligtende tilbud på malerarbejde i København og Sjælland

Tror du, at TBN Totalentreprise kunne være det helt rette malerfirma i København, når du skal bruge en prisvenlig maler til din næste opgave? Vi hjælper med alt fra maling af en flyttelejlighed til maling af et nybyggeri.

Vores kunder spænder vidt, og vi er derfor klar til at assistere både private og erhvervskunder samt bolig- eller ejerforeninger.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på malerarbejde i København og Sjælland. Kontakt

Malere
Book et møde
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skriv dit navn

Maler i København og omegn

Hos TBN Totalentreprise modtager vi hyppige henvendelser fra lejere i Københavnsområdet og nærliggende områder. Mange af disse lejere søger en økonomisk maler, der kan forvandle deres slidte boliger til friske og nye hjem. Dette betyder, at vores team har oparbejdet mange års erfaring med at male og tapetsere lejligheder og huse i København samt udføre opgaver for både private og erhvervslivet rundt om i byen.

Selvom der findes utallige malerfirmaer i København, kan vi konkurrere med deres tilbud og ikke mindst deres kvalitet. Dette skyldes blandt andet vores prisgaranti og en solid base af tilfredse og glade kunder, som har bidraget til at opbygge tillid til vores ekspertise. Du kan læse anmeldelser fra vores tilfredse kunder her eller se vores referencer for inspiration til, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tømrer
Murer
Maler
Totalentrepriser
Nybyg og tilbygning
Gratis badtjek